субота, 3. март 2018.

PROJARA

  Projara se brzo i lako sprema, odlično je posluženje za iznenadne goste, doručak ili večeru. Ja je volim kad je tanja i hrskavija (to zavisi od veličine pleha). 


Da napravite projaru treba vam:

6 kašika kukuruznog brašna
6 kašika pšeničnog brašna
3 jajeta
so
1 šolja jogurta ili kiselog mleka (oko 200 g)
pola šolje ulja
1 kesica praška za pecivo
1-2 kriške sira

Sve sastojke, sem sira, dobro izmešajte mikserom, a može i ručno. Na kraju, sir izdrobite, dodajte i izmešajte. Sipajte u podmazan pleh i pecite na 200 stepeni oko 25 minuta. Služite uz jogurt, a može i uz pivo.
Prijatno! 


Нема коментара:

Постави коментар

KOMPLET LEPINJA

Verovatno će vam se svideti i sledeći recepti: